Jídelní lístek


Polední menu vaříme pro vás každý den od 11h do 15h

Dnešní nabídku poledního menu najdete jako vždy na našem Facebooku. 

Odpolední nabídka každý den od 15h do 20:30h (sobota do 21:00h)


Předkrmy

Polévky

  • 200ml Hovězí vývar s nudlemi  

  • 200ml Hráškový krém, bylinkové krutonky, zakysaná smetana  

  • 200ml Polévka dle denní nabídky

Naše speciality

  • 200 g Kuřecí prso plněné sušenými rajčaty a parmazánem (šťavnatékuřecí prso, které doplní bylinková omáčka)   
  • 150 g Panenka s hříbkovou omáčkou, bylinkové grenaille (jedno z nejlepších kusů masa naší země si můžete vychutnat v kombinaci s vynikající hříbkovou)  
  • 200 g Flank steak na pepřové omáčce a grilované zelenině (šťavnatý hovězí pupek, podávaný medium si vychutnáte s grilovanou zeleninou, paprika, cibule, brambor, cuketa, lilek, bylinky, olivový olej)    

Hamburgery

  • 200 g Hamburger Bistro Libra (naše bulka, hovězí maso, cheddar, slanina, rajče, bylinková majonéza, cibule, okurka, polníček, ledový salát)  
  • 200 g Hamburger se smaženým sýrem  (naše bulka, smažený sýr gouda, rajče, tatarská omáčka, cibule, polníček, ledový salát)  

Česká klasika

  • 150 g Smažený kuřecí řízek   

  • 150 g Smažený vepřový řízek 

  • 150 g Smažený sýr Gouda na přepuštěném máslem a grenaille,  naše tatarka  (Přepuštěné máslo zbavené bílkoviny dodá mnohem lepší aroma)  

  • 150 g Svíčková na smetaně s  karlovarským knedlíkem (s brusinkami, citronem a šlehačkou)  

  • 150 g Čerstvě namíchaný tatarák s topinkami z našeho chleba (sůl, pepř, vejce, červená paprika, cibule, kečup, hořčice)  

  • 500 g Pečená marinovaná vepřová žebra, rozpečený chléb (žebra se krásně rozpadají od kosti, takže je můžete snadno namáčet do hořčice, strouhaného křenu a zakusovat kyselou okurkou)  

                    

Saláty

  • 200g Plněné žampióny na salátě  (žampiony jsou pečené s bylinkovým pestem, smetanovým sýrem a parmezánem, podávané na salátě s polníčkem, rukolou, rajčetem a posypané slunečnicovým semínkem)  
  •  
  • 300g Cesar salát s kuřecím masem ( 200g kuřecí supreme, římský salát, parmezán, ančovičkový dresink, krutonky)   
  • 200g   Roastbeef na salátku (salátek je z rukoly, polníčku, ředkvičky a červené cibule s olivovým olejem, podáváme s rozpečeným chlebem námi pečeným a křenovo-hořčičným  dipem) 

Dětská jídla

  • 80g Přírodní kuřecí plátek s hranolkami 
  • 80g Smažený kuřecí řízeček s bramborem   

Něco malého

  • Smažené brambůrky   

  • Cibulové kroužky  

 

Dezerty

  • Dezert dle denní nabídky   
  • Čokoládový fondant s karamelizovaným lesním ovocem 
  • 150g Čerstvá vafle se zmrzlinou (ovoce, šlehačka)   

Přílohy

  • Chléb 
  • Ošatka pečiva 
  • 200g Hranolky    
  • 200 g Vařené brambory grenaille s petrželkou a přepuštěným máslem (rané malé brambory vařené ve slupce) 
  • Bylinková bagetka   
  • 200g Sezónní grilovaná zelenina  
  • Mini salátek 

Omáčky

  • Tatarská, česneková, bylinková, pikantni